Mihai Mitoșeru, planuri mari până la Crăciun: "O să hotărăsc împreună cu iubita mea"

+3 click pentru
galerie

Mihai Mitoșeru, planuri mari până la Crăciun: "O să hotărăsc împreună cu iubita mea" © Facebook

Când vine vorba de pus pe jar admiratoarele, Mihai Mitoșeru are vorbele la el! După câteva săptămâni de când a depus actele de divorț alături de Noemi, cunoscutul om de televiziune susține că are planuri mari până la Crăciun. 

Întrebat ce planuri are pentru Crăciun, Mihai Mitoșeru a reușit să stârnească reacții după ce a răspuns că va decide alături de iubita lui. E o nouă femeie în viața lui? Nu, răspunde Mihai, însă se gândește că până la Crăciun mai sunt câteva săptămâni, timp în care ar putea să își găsească pe cineva. 

"M-a sunat o ziaristă azi:
-Tu unde faci Crăciunul?
-Nu știu, o să hotărăsc împreună cu iubita mea!
-Ți-ai făcut iubită?
-Nu, dar mai e până la Crăciun!!!"
, a scris Mihai Mitoșeru. 

Între timp însă, Mihai Mitoșeru petrece timp alături de persoanele pe care le-a avut aproape dintotdeauna. Mara Bănică a scris miercuri seară un mesaj emoționant în dreptul unei imagini cu ea și Mihai Mitoșeru. "Prietenii sunt acei oameni rari care ne întreabă ce mai facem și apoi chiar așteaptă să audă răspunsul!😏", a scris Mara Bănică. 

Mihai și Noemi Mitoșeru au decis să se despartă în urmă cu câteva luni. Deși toată lumea credea că își vor mai da o șansă și inclusiv Camelia Mitoșeru spera să se producă împăcarea, cei doi s-au pozat în fața unui birou notarial, acolo unde au depus actele de divorț. 

Cât despre nume, Mihai Mitoșeru este sigur că nu vrea ca Noemi să păstreze numele lui de familie. "Mi-a spus: Eu nu pot să îi las numele. Din moment ce nu ne împăcăm ea o să fie cu alt bărbat şi ea o să fie cu numele Mitoşeru. Dacă aveau un copil era altceva", a spus Camelia Mitoşeru. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro