Mihai Morar, emoții de nedescris la nașterea celei de-a treia fetițe: "N-am crezut că pot să mă uit la un copil zeci de minute"

Mihai Morar, emoții de nedescris la nașterea celei de-a treia fetițe: "N-am crezut că pot să mă uit la un copil zeci de minute" © captura video

Mihai Morar a avut parte de o zi cu totul specială! Prezentatorul tv a devenit tată pentru a treia oară, iar emoțiile au fost la cote maxime.

Mihai Morar a povestit, la Răi Da Buni, cum a simțit această zi, dar și ce a făcut cât timp soția sa se afla în salonul de nașteri. Prezentatorul tv a fost foarte emoționat atunci când micuța Roua a venit pe lume. 

"Noaptea asta dorm acolo, s-ar putea și noaptea viitoare. Am stat toată ziua la spital, mai puțin când le-am adus pe fete să își vadă surioara. În viața mea n-am crezut că pot să mă uit la un copil zeci de minute în șir. Lucrul ăsta nu mi s-a întâmplat, la Mara și Cezara a fost astfel, ele s-au născut prematur, aveau împreună greutatea Rouăi. 

O oră am stat să mă gândesc ce status să pun la prima poză cu Roua. Noroc că am avut la ce să mă gândesc, toată ziua de ieri m-am gândit ce voi face până se va naște. Am ales să fie Leu, s-a născut în primele zile ale Leului.", a spus Mihai Morar, la Răi Da Buni.  

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro