Mihai Morar, mesaj uimitor pe internet. "Am 3 copii cu 2 femei.. "

+2 click pentru
galerie

Mihai Morar, mesaj uimitor pe internet. "Am 3 copii cu 2 femei.. " © Instagram

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori şi oameni de radio din România. Duce o viaţă ca-n basme, fiind tăticul a trei fetiţe minunate. Recent, el şi-a surprins fanii printr-un mesaj foarte emoţionant.

Mihai Morar este în culmea fericirii după ce a devenit tătic pentru a treia oară. Vedeta se bucură de un succes formidabil pe plan profesional, dar nu uită de familie, care este pe primul loc pentru el.

Recent, cunoscutul prezentator a postat pe contul său de Instagram o poză cu cea de-a treia minune, Roua, dar şi cu soţia şi medicul care a fost lângă ei de când şi-au început viaţa de părinţi. În mesajul pozei, Mihai Morar a emoţionant pe toată lumea cu cuvintele frumoase pe care le-a scris şi pe care i le-a adresat atât soţiei, cât şi medicului care i-a sprijinit de-a lungul anilor cu cele trei minunăţii. "Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. Azi, am dus-o pe Roua în locul în care i-am auzit prima oară bătăile inimii. Și i-am arătat, pe monitorul ecografului, primul ei portret. Avea 23 de săptămâni de când era în pântecele primei mame. Și, de atunci, până la termen, am venit în locul ăsta, negreșit, în fiecare săptămână.", a scris Mihai.

De asemenea, omul de radio îi este recunoscător medicului fetelor, pe care îl consideră o a doua mamă, fiind lângă ei de acum 11 ani, când au apărut pe lume gemenele Mara şi Cezara." Până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e Claudia Nicoleta Sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune. O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține. Eu știu că niciodată nu ne va spune prin ce a trecut ea în ultimele săptămâni de sarcină cu Roua. Dacă nu eram noi, părinții biologici, nu ar fi existat Roua-embrionul. Dar dacă nu era ea, “a doua mamă”, nu ar fi luat viață Roua-omul. Ea e mama necunoscută a celor trei minuni ale mele. Și, v-am mai spus asta, minunile țin, în general, de “necunoscute”. E felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.", a încheiat Mihai pe contul său de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro