Mihai Morar nu prezintă "Răi Da Buni"! Cine este la cârma emisiunii, în această seară / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar nu prezintă "Răi Da Buni"! Cine este la cârma emisiunii, în această seară © captură video

Ediţia din această seară a emisiunii "Răi Da Buni" a început într-un mod neobişnuit! Telespectatorii au avut un şoc când pe micile ecrane nu a apărut Mihai Morar, ci... Paula Chirilă!

Paula Chirilă a dezvăluit la începutul emisiunii "Răi Da Buni" că ea îi va ţine locul prezentatorului atât în această seară, pe 1 aprilie, cât şi mâine, pe 2 aprilie. Dar ce s-a întâmplat cu Mihai Morar? Ei bine, a intrat în direct prin legătură telefonică şi a mărturisit tot!

"Nu e păcăleală de 1 aprilie! Mihai Morar nu prezintă "Răi Da Buni" în această seară. Şi nici mâine seară n-o să fie păcăleală de 2 aprilie, pentru că nici mâine seară nu va fi prezent. Nu ştiu cum i-a venit ideea să-mi dea pe mână frumuseţe de emisiune. Nu ştiu de ce. Sincer, mă simt mai bine în postura de invitat pe canapeaua aceea a lui Morar, nu în postura de moderator. Dar, dacă m-a rugat frumos, cum să refuzi aşa mândreţe de băiat.", a anunţat Paula Chirilă, în platoul emisiunii "Răi Da Buni". 

Mihai Morar nu prezintă "Răi Da Buni"

Mihai Morar a intrat în direct şi le-a spus telespectatorilor unde se află şi de ce lipseşte de pe micile ecrane.

"Sunt undeva unde este foarte foarte scump, dar nu pentru că mi-am dorit eu să vin aici. În fiecare an, noi oamenii din radio, din toată lumea, avem o conferinţă în care ne adunăm, ne întâlnim, mai schimbăm idei. Care ce a mai făcut (...) Studiem tendinţele, vedem ce ne paşte. Şi anul ăsta, întâmplător, se ţine în Lausanne, Elveţia", a dezvăluit Mihai Morar. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro