Mihai Morar, imagine de colecție, cu primul răsărit al micuței Roua: „Când Cerul sărută Pământul”

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, imagine de colecție, cu primul răsărit al micuței Roua © Facebook

Ce momente frumoase trăiește Mihai Morar! Prezentatorul și-a mărit familia, după ce soția lui a adus pe lume o superbă fetiță, pe nume Roua.

Ieri, în cadrul emisiunii „Răi da Buni”, pe care o moderează, Mihai Morar a dezvăluit că a adormit la maternitate, fiindu-i alături mezinei sale, în momentul când aceasta a fost martoră la primul ei răsărit.

După ce a povestit, a oferit și o fotografie superbă, care a și imortalizat momentul inedit. Bineînțeles, este o poză însoțită de niște superbe versuri.

„Când Cerul sărută Pământul.
Se naște Roua.
Când Inima-i totuna cu Gândul.
Se naște Roua.
Când Noaptea devine bună Dimineața.
Se naște Roua.
Când Neființa moare și începe Viața.
Se naște Roua”, a scris Mihai Morar.

Mihai Morar, primul răsărit alături de micuța Roua

Mihai Morar nu a dormit foarte mult, însă povestește că a observat și o caracteristică de-ale sale pe care deja micuța Roua o moștenește.

„Am dormit la maternitate, să dorm cu Roua și mama. M-am trezit la 5 dimineața, dar cineva s-a trezit înaintea mea. Cred că seamănă cu mine. Astăzi am apucat să îi văd ochii. Am văzut-o cum se bucura de primul ei răsărit, sigur, ea înțelege mult mai multe decât noi. Ar trebui noi să ajungem la inteligența lor. A fost foarte cuminte azi-noapte”, a mărturisit Mihai Morar.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro