Mihai Morar, scrisoare emoționantă pentru mezina lui, Roua: „Iubește cu mâna pe inimă”

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, scrisoare emoționantă pentru mezina lui, Roua „Trăiește viața în iubire” © Instagram

Mereu priceput cu cuvintele, Mihai Morar a știut dintotdeauna cum să-și încânte admiratorii cu cuvinte de duh. Compune versuri care sunt apreciate de mii de oameni, dar la fel de atent este și atunci când se așază și lucrează la o scrisoare. Mai exact, o scrisoare din inimă, adresată celui mai nou membru al familiei sale: Roua Ilia.

Încă de când a aflat că fetița lui la veni pe lume, Mihai Morar a avut grijă să o lase să știe cât de mult o iubește. I-a compus constant versuri și chiar a ales, împreună cu frumoasa lui soție, o zi specială pentru botezul mezinei: Ziua Inimii.

Mihai Morar, scrisoare pentru micuța Roua

Recent, ca să onoreze aceste frumoase clipe din familia sa, prezentatorul a postat o scrisoare superbă, adresată fiicei lui. Bineînțeles, nu ca să o citească acum (bebelușii mai au ceva până să atingă această performanță), ci ca să vadă ce fel de încurajări primea de la tatăl ei, încă de pe vremea când era doar un pui de om.

„Draga mea Roua, Trăiește cu capul pe umeri. Iubește cu mâna pe inimă. Din tot sufletul. Muncește cu rațiunea. Dansează cu emoția. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Și nu te lua prea în serios. Joacă-te la orice vârstă. Joacă-te frumos. ❤️Să fii Bine. Să faci bine. Chiar dacă binele se vinde rău. Fugi de rău. Chiar dacă răul se vinde bine. Răul se vinde și se cumpără. Binele rămâne. Și, chiar dacă nimeni nu mai crede asta, Binele nu are cum să nu învingă”, a fost doar o parte din scrisoarea postată de Mihai Morar, pe rețelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro