Mihai Morar apare zilnic la TV, dar nimeni nu ştie cum arăta sora vedetei. Fotografie inedită

+2 click pentru
galerie

Mihai Morar apare zilnic la TV, dar nimeni nu ştie cum arăta sora vedetei

Mihai Morar este om de radio şi de televiziune, prezintă evenimente de tot felul, dar cel mai important este un familist convins.

Morar a devenit tată a trei fete, iar despre rolul de soţ nici nu mai putem spune ceva. Prezentatorul este căsătorit din 2006, pentru el soţia sa fiind cea mai mare dragoste a vieţii lui.

Vedeta s-a născut la Baia Mare, acolo unde şi-a lăsat părinţii când a ales să îşi facă o carieră la Bucureşti. Dar de care, Mihai nu a uitat nici o clipă. Ori de câte ori are ocazia, Mihai Morar îşi vizitează cu mare drag şi dor casa părintească.

Şi pentru că nu a fost singur la părinţi, în viaţa lui Morar mai există o femeie importantă. Sora sa mai mică. Deşi, mereu a vorbit despre cât de mult îşi iubeşte părinţii şi sora, până acum, vedeta nu le-a prezentat-o fanilor lui pe cea alături de care şi-a petrecut copilăria.

Andreea, sora lui Mihai Morar, este de o frumuseţe răvăşitoare. Sora mai mică seamănă perfect cu Mihai Morar, şi, deşi, se află la mare distanţă unul de celălalt, pentru că şi ea şi-a ales drumul ei în viaţă, aceştia au o relaţie extrem de bine construită. La fel de bine se înţeleg şi copiii celor doi fraţi.

Cei doi se vizitează cât de des le permite timpul, iar legătura dintre ei a rămas la fel de păuternică ca atunci când alergau pe uliţa copilăriei.

Andreea a devenit şi ea mamă, are o familie frumoasă şi reuşeşte să se menţină la fel de bine ca la 20 de ani.

Naturală, cu zâmbetul pe buze şi cu multă iubire în ochi, aşa s-a fotografiat Andreea alături de Mihai Morar. Fotografia cu cei doi a ajuns pe internet, după ce prezentatorul a postat-o alături de un mesaj plin de iubire pentru sora sa.

Pentru că astăzi, 29 ianuarie, Mihai Morar îşi sărbătoreşte sora, vedeta a şi prezentat-o lumii întregi pe mezina familiei Morar. Fanii vedetei au ramas şocaţi de asemănarea dintre cei doi, dar mai ales, de frumuseţea Andreei, care le-a luat ochii imediat.

„Chiar dacă între frate și soră sunt 6000 de mile, ei rămân împreună până la capăt de zile. La mulți ani, Andreea”, a fost mesajul transmis din inimă de Mihai Morar pentru sora sa.

Butonul de like a fost înroşit imediat de internauţi, iar comentariile au curs pe bandă rulantă. Sute de urări a primit Mihai Morar pentru sora sa. Printre frumoasele urări aniversare, cei ce îi urmăresc activitatea vedetei nu au uitat să precizeze şi cât de norocos este prezentatorul pentru că are o soră atât de frumoasă, bunătatea şi fericire mezinei fiind vizibile pe chipul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro