Moment emoționant la „Răi da’ Buni”! Mihai Morar, urare de ziua fiicelor, în direct

Moment emoționant la „Răi da’ Buni”! Mihai Morar, urare de ziua fiicelor, în direct © Rai da Buni

Clipe emoționante pentru Mihai Morar, chiar în direct. În ziua în care gemenele lui, Mara și Cezara, împlinesc 11 ani, prezentatorul a făcut o călătorie pe „drumul aminitirilor” și a vorbit despre fetele lui, pentru care are doar cuvinte de laudă, ca orice tată mândru.

Mihai Morar a vorbit, timp de câteva minute, despre fiicele lui. După ce și-a botezat a treia fiică, mezina Roua, în urmă cu câteva săptămâni, Mihai Morar a mai avut și azi un moment de sărbătoare.

Mihai Morar, moment emoționant

În direct, Mihai Morar a vorbit despre fiicele lui, amintindu-și de ziua în care au venit pe lume.

„Voi știți că eu nu-mi aduc aminte dacă acum 11 ani am fost sau n-am fost seara la emisiune? Știu că la radio sigur n-am fost, că m-am dus la maternitate. A venit undeva la prânz Morar 1, adică Mara, și apoi la un minut distanță Morar 2, adică Cezara. Ele au stat 6 săptămâni în spital, până au ajuns la greutatea normală. Primele zile au stat în incubator și mi-am dat seama din prima clipă că n-au nicio legătură una cu cealaltă”, a spus Mihai Morar, la „Răi da Buni”.

Tot Mihai Morar a spus că nu știe când au trecut anii aceștia și a mărturisit că cel mai mult se mândrește cu bunul simț al fetelor lui, remarcat de toți cei din jur.

„Nu-mi vine să cred când au trecut anii ăștia. Și acum în drum spre emisiune, le-am scris o declarație de dragoste cât m-am priceput eu. (...) Sunt mari deja, înțelepte. Generația asta de copii... sunt mulți mai înțelepți decât noi”, a mai spus Mihai Morar.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro