Mihai Trăistariu a destrămat un cuplu. Mesajul halucinant primit din partea iubitului "încornorat"

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu a destrămat un cuplu. Mesajul halucinant primit din partea iubitului "încornorat" © Facebook

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz. Pentru că nu s-a mai afişat de ani buni în compania niciunei femei, fetele îndrăznesc să-l caute pe reţelele sociale, acolo unde îi lasă comentarii deocheate.

Mihai Trăistariu a reuşit să se menţine în topuri în România şi chiar dacă, recent, nu a mai scos nicio melode, artistul nu duce lipsă de spectacole şi nici de ... fane. Mihai Trăistariu este luat cu asalt de mesajele pe care le primeşte din partea fanelor. Să nu credeţi că artistul le păstrează doar pentru el, pentru că îi place să le facă publice, tocmai pentru a se lăuda cu cuceririle sale.

Acum, însă, lucrurile par să o fi luat pe o cale neaşteptată, asta pentru că, pare-se, artistul ar fi destrămat o relaţie. Nu ştim dacă este adevărat sau nu, dar dacă este să ne luăm după un mesaj pe care l-a primit per reţelele sociale, am tinde să credem că este adevărat.

Astfel, Mihai Trăistariu a primit, zilele trecute, un mesaj de la un bărbat care îl înştiinţa că iubita lui s-a despărţit de el din cauza lui. Ce reacţie credeţi că a avut artistul? Nu a făcut nimic altceva decât să posteze mesajul primit pe reţelele sociale, pentru a se lăuda că a mai făcut o victimă. "Prietena mea te adoră, crezi că poţi să-i dai un pupic? Menţionez că m-a părăsit pentru tine", este mesajul primit de artist pe Facebook.

Mihai Trăistariu, despre viaţa sa amoroasă

Mihai Trăistariu spune că momentan nu are nicio relaţie, iar acest lucru este cauzat de faptul că nu pea este serios, însă ştie că lucrurile se vor schimba. Acum, artistul nu are nicio relaţie stabilă, ci doar se întâlneşte cu o domnişoară pe care o numeşte..prietenă cu beneficii. Artistul s-a despărţit în luna februarie de iubita lui. "Până în februarie eu am avut o relaţie, dar n-a funcţionat... Ea a plecat din ţară".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro