Mihai Trăistariu ştie cine va câştiga Eurovision în acest an. Ce spune artistul după prima semifinală

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu ştie cine va câştiga Eurovision în acest an. Ce spune artistul după prima semifinală © Foto: Facebook

Mihai Trăistariu a urmărit cu sufletul la gură prima semifinală de la Eurovision şi a ţinut să-şi expună părerea pe internet. Artistul are deja şi trei favorite şi spune că ştie şi cine va câştiga, în cazul în care se va vota corect.

În plus, Mihai Trăistariu spune că a resimţit emoţiile participării sale şi că nu se lasă până nu va scoate un nou hit pentru a participa iar la concursul internaţional. De asemenea, artistul i-a transmis încurajări lui Ester Peony, reprezentanta României, care va intra în concurs în semifinala de joi seara.

"Am urmărit Eurovisionul în seara asta. Semifinala. Cel mai mult mi-a plăcut Australia. O văd în top 3 în finală. Asta dacă nu se votează ciudat. Apoi, Islanda și Cipru. Multe ciudățenii. Grafica e la superlativ. Aici Eurovision-ul s-a tot perfecționat, de la an la an. Scena arată wooow. Îi țin pumnii strânși lui Ester, la semifinala de joi! Hai, România! Intro-ul oferit de Neta, câștigătoarea de anul trecut, a fost fain. Totuși, citeam că tipa a slăbit 40 de kg. Mie mi s-a părut că arată ... la fel ca anul trecut. Despre sound-ul pieselor, numai de bine cu excepția a 2-3 țări, restul au venit cu o freshuială pe cinste. Aici am eu un minus an de an: sound-ul. În rest, rămân un fan fidel Eurovision-ului! Iar mi s-a făcut poftă să-mi storc mintea să găsesc o piesă cu care să câștig locul 1. Eurovision-ul e boală incurabilă. Voi ce părere aveți?! O să câștigăm vreodată acest Eurovision?", este mesajul postat de Mihai Trăistariu pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro