VIDEO / Mihai Trăistariu, din nou pe masa de operație. La ce intervenție a fost supus artistul

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, din nou pe masa de operație © captura video "Agentia Vip"

Mihai Trăistariu este adeptul operațiilor estetice și nu ezită să apeleze la bisturiul medicului atunci când vrea să scape de anumite complexe. După ce a suferit trei implanturi de păr, iată că a venit momentul pentru o nouă intervenție.

"Sincer să fiu, nu sunt atât de nemulțumit, dar după cele trei implanturi îmi rămăsese o porțiune goală. Nu știam cum să maschez chelia. Înainte îmi dădeam cu mascara în zonă ca să o colorez. Simțeam nevoia să scap de povară. Cred că mă vindec 100. La primele injecții simt că transpir. În prima noapte nu o să dorm, primele 10 zile nu mă ating de nimic, să nu dau cu capul de mașină.", a spus Mihai Trăistariu la "Agenția Vip".  

Mihai Trăistariu se jură că aceasta este ultima intervenție, după ce a stat 7 ore pe masa de operație, deși artistul și-ar mai fi dorit mici retușuri. 

"Din ce am auzit, domnul doctor a zis că aveam nevoie de mai multe rădăcini de păr, deci nu mai pot să fac alte operații. De pe alte părți ale corpului nu se poate lua că e altă textură. Am cam exagertat un pic cu operațiile.", a declarat Mihai Trăistariu la "Agenția Vip".  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro