VIDEO / Mihai Trăistariu, momente de cumpănă: „Gripa mi-a distrus glasul!”

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, momente de cumpănă „Gripa mi-a distrus glasul!” © captura video

Mihai Trăistariu a fost invitatul din această seară al lui Cristi Brancu în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”. Artistul a vorbit despre situaţia deosebită prin care a trecut în ultima perioadă.

Mihai Trăistariu pare urmărit de ghinion după ce a primit acceptul pentru a merge la Eurovision Belarus. Mihai Trăistariu a întâmpinat o problemă de sănătate şi a vorbit deschis în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

„M am retras de la selecția românească pentru că mi s-a părut că totul este în neregula. Şi totul chiar a fost în neregulă. Am stat o zi, am suferit după care m-am înscris în competiţia pentru Belarus (...) M-a prins o gripă, mă durea şi coloana. Am ajuns la spital pentru că nu mai puteam să stau în picioare de durere. Nici nu puteam vorbi.” a povestit afectat artistul.

Mihai Trăistariu a avut dubii chiar cu o zi înainte de marea competiţie recunoscând că nu a fost la capacitatea sa maximă din punct de vedere muzical.

„Stăteam în spital că nu mă puteam mişca! Gripa mi-a distrus glasul (...) Cu o zi înainte mă gândeam dacă să plec sau nu (...) Eu ştiu că sunt bun în general dar nu am putut cânta.” a dezvăluit artistul.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro