Mihai Trăistariu, tată în secret? Declarație șoc: „M-a sunat să-mi spună că e însărcinată”

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, tată în secret? Declarație șoc: „M-a sunat să-mi spună că e însărcinată” © Facebook

Toată lumea îl știe pozitiv și cu zâmbetul pe buze, însă până și Mihai Trăistariu a avut de traversat niște cumpene în viață. Artistul a vorbit despre unul dintre momentele care l-a marcat, cel în care a fost anunțat că ar fi lăsat însărcinată o tânără.

Mihai Trăistariu a dezvăluit că a avut parte de o sperietură gravă, acum mulți ani. Mama unei tinere l-a sunat să îl anunțe că fiica ei era însărcinată. Pentru că nu-și dorea un copil, cântărețul a luat toate demersurile pentru a se asigura că fata va putea face un avort.

Însă, la un moment dat, s-a rupt legătura, iar Mihai Trăistariu recunoaște că nu știe dacă a făcut sau nu avortul, până la urmă, și că, de ce nu, ar putea avea un copil undeva în lume.

„M-a pus naiba şi m-am cuplat cu o fată de la Timişoara. O chemam la Constanţa, îi dădeam bani pentru tren. Deşi am folosit prezervativul, maică-sa m-a sunat să-mi spună că e însărcinată. Ţineam la ea, dar nu am vrut să mă trezesc cu un copil. Am fost împreună la Cluj, în secret. A doua zi aveam concert, i-am dat bani doctorului şi i-am spus să îi facă avort, apoi să o trimită acasă. A doua zi mă sună doctorul că a fugit fata din spital. M-am îngrozit! Mă trezesc dracului cu un copil. De atunci s-a pierdut. Nu am avut curajul s-o mai sun.

Cum ar fi să mă sune copilul: ”Tati, sunt aici”. Mă gândesc din când în când. Poate are 17-18 ani. Poate e fetiţă frumoasă. Te fac cântăreaţă. Cred că m-aş bucura. Dacă ar avea 18 ani şi am scăpat de pensia alimentară”, a spus Mihai Trăistariu, la o emisiune TV.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro