Mihai Trăistatriu trăiește pe picior mare. Artistul are o casă de lux, iar admiratoarele sunt topite după el

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistatriu trăiește pe picior mare. Artistul are o casă de lux, iar admiratoarele sunt topite după el © captura video


Mihai Trăistariu se bucură de o carieră în plină ascensiune, dar și o situație materială foarte bună. Artistul a prezentat în direct la Răi da Buni, casa sa, un apartament luxos dotat cu cele mai moderne utilități. 

Mihai Trăistariu trăiește pe picior mare. Cântărețul are o carieră de succes, dar și mii de admiratoare ce îi dau târcoale, mai ales acum, când și-a prezentat apartamentul de lux în direct în emisiunea lui Mihai Morar. Are o propritate frumoasă la Constanța, chiar la malul mării. Artistul a mărturisit că mobila la costat o avere, însă totul a fost făcut exact pe gustul lui. „Am trecut de 20.000 de euro pe mobilă[...]Am ajuns la un miliard de lei vechi, o sută de mii de ron numai mobilatul și utilatul. Pe 6 lustre am dat 4000 de lei.”

 Întrebat dacă are o iubită, Mihai Trăistariu a menționat că nu este într-o relație, dar multe fete se află în viața lui, dar doar pentru o aventură de o noapte. Cântărețul nu este foarte mulțumit de acest aspect, deoarece își dorește o relație serioasă și de lungă durată, dar este conștient că nici el nu este foarte serios prin postările pe care le face pe paginile lui de socializare: 

„Eu sunt pe principiul relației de lungă durată. Nu prea găsesc ce trebuie, îndrăznesc să îmi scrie mai mult fetele obraznice care vor aventuri de o noapte.”


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro