Şoc în lumea maneliştilor! Mihăiţă Piticu, prins în timp ce îşi înşela nevasta. Amanta este o dansatoare celebră / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Şoc în lumea maneliştilor! Mihăiţă Piticu, prins în timp ce îşi înşela nevasta. Amanta este o dansatoare celebră! © Foto: Captură

Celebrul manelist Mihăiţă Piticu a călcat pe bec! Este căsătorit şi are doi copii, dar se pare că acest lucru nu l-a împiedicat să-i facă o vizită, de câteva ore, unei cunoscute dansatoare. O vizită, atenţie, chiar acasă la ea! Imaginile surprinse de paparazzi le vedeţi mai jos.

Paparazzii "Acces Direct" au făcut o descoperire care va cutremura lumea maneliştilor! Zilele trecute, celebrul manelist Mihăiţă Piticu, însurat de peste 17 ani şi cu două fiice mari acasă, a fost văzut în timp ce intra în blocul în care locuieşte nimeni alta decât Mona dansatoarea. 

La orele prânzului, în faţa unui bloc din Bucureşti, o brunetă focoasă îşi face apariţia. E chiar renumita Mona! Îmbrăcată într-o pereche de colanţi mulaţi şi cu ochelari de soare pe nas, Mona, dansatoarea maneliştilor, intră zâmbind în blocul în care locuieşte. Nimic suspect până aici. Doar că, după 20 de minute, manelistul Mihăiţă Piticu îşi face şi el apariţia. Are ochelari de soare la ochi, de parcă nu ar vrea să fie recunoscut. Lăutarul grăbeşte pasul, când se apropie de scara blocului şi intră, la fel de grăbit şi el, culmea, în acelaşi bloc, potrivit "Acces Direct".

La aproximativ trei ore, de la intrarea lor în acelaşi bloc, se pare, cei doi părăsesc imobilul cu pricina. De data aceasta împreună! La un moment dat, Mona pune mâna pe manelistul Mihăiţă Piticu, însă renumitul cântăreţ se fereşte de atingerile ei. Dar o face cu zâmbetul pe buze! Cei doi par fericiţi şi... relaxaţi. Nu zăbovesc prea mult în faţa blocului. Îşi iau la revedere şi pleacă fiecare de unde a venit. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest