Milionar român cu vilă ca la Hollywood! A pornit de la zero și acum deține un domeniu fabulos. Imagini exclusive cu proprietatea de 10.000 de metri pătrați

+6 click pentru
galerie

Iași, Romania. Un cartier nou de case, în mijlocul căruia se află un domeniu impresionant. O vilă impozantă ce pare desprinsă direct din filmele de la Hollywood. O alee ce duce către intrarea principală a casei în faţa căreia tronează maşinile de sute de mii de euro, o curte amenjată cu mare atenţie la detalii şi cu tot ce şi-ar putea dori un om de la o locuinţă de vis. Piscină, teren de tenis, iar casa... una în care predomină luxul şi bunul gust. Întinsă pe 1000 de metri pătraţi, a fost construită într-un stil arhitectural simplu, dar elegant, pe model american. Proprietarul, un prosper om de afaceri, care a început de jos, a muncit, a crezut într-un vis iar astăzi îl trăieşte din plin.

“Am fost sportiv, am facut handbal şi m-am hotărât la 19 ani să mă las de sport deoarece nu eram plătit suficient, erau foarte mici salariile sportivilor. Şi din momentul ăla m-am apucat de contrucţii, am plecat câţiva ani din ţară, am muncit câţiva ani după care m-am întors şi am început un business, am contruit o casă, am vândut-o, am mai făcut una, după aia două, trei...cinci. Acum am ajuns la 1000 şi un pic de apartamente şi câteva zeci de case.”

Cătălin Tudosă este un nume care multora nu le spune nimic. Dar, în domeniul imobilarelor, este omul care a plecat de la zero și a ajuns să dețină o super afacere. A crezut într-un un vis pentru care mulți l-au criticat, dar astăzi îl vede indeplinit. A construit un cartier în la marginea Iașiului. A pornit de la o singură casă și astăzi numără peste o mie de apartamente și vile. Până la 33 de ani, afaceristul a reușit ce alții nu obțin într-o viață. A făcut case pentru toate buzunarele și în mijlocul carierului ridicat de el de la zero și-a mutat și familia pe un domeniu fabulos.

“Terenul are 9300 de metri pătraţi iar casa, cu tot cu foişor şi garaj, are 1000 de metri pătraţi utili. Locuiesc aici cu sotia mea si cei 3 copii”, povestește Cătălin. 

Vila impozantă este decorată minimalist, dar elegant. Mobilier din cel mai scump lemn, pardoseli acoperite cu mochetă de cea mai bună calitate, draperii din materiale prețioase, candelabre din cristale scumpe și detalii pe care le-am văzut doar în caselele vedetelor de la Hollywood. Șemineul din living este decorat cu cristale prețioase iar fiecare baie din vilă este amenajata in stiluri diferite și decorată cu cele mai scumpe materiale de pe piață. La subsolul vilei, milionarul a gândit o cramă cu totul și cu totul specială. Piesa de rezistență a încăperii este un perete întreg îmbrăcat în licheni naturali. 

Lui Cătălin nu îi place să vorbească despre costuri și nu face paradă cu realizările lui. Însă, povestește cu plăcere despre fiecare încăpere a casei pe care a visat-o atâția ani. A muncit ca să ajungă aici și acum se bucură alături de cei dragi de tot ceea ce a realizat. Turul vilei continuă cu o altă zonă spectaculoasă, foișorul pentru petreceri. Şi nu vă imaginaţi că vorbim de unul tradiţional, din lemn, ci de o încăpere cât o sală de evenimente, cu jocuri de lumini încastrate în pereţi, candelabre imense şi mobilier din lemn masiv, vopsit în culori calde. Iar unei case construite în stil Hollywoodian nu putea să îi lipsească o piscină pe măsură! Una încălzită, care poate fi folosită șase luni pe an, dar si un teren de tenis impresionant! 

Povestea de succes a lui Cătălin Tudosă, dar și imaginile complete cu fabuloasa proprietate a milionarului din Iași, le puteți vedea în exclusivitate la Antena Stars, luni de la ora 14.00, la Star Magazin, prezentat de Laura Micovschi. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro