A fost cerută de soţie după 8 ani de relaţie. Nuntă mare în showbiz-ul românesc. "Nu mă aşteptam! A fost superb"

+3 click pentru
galerie

A primit inelul de logodnă după 8 ani de relaţie © Facebook

Se iubesc de 8 ani şi mărturiseşte că nu se aştepta să mai primească inelul de logodnă. Minola, fostă membră a trupei POPS, a fost cerută de soţie de iubitul ei, Robert, la Limanu, într-un cadru de poveste.

Invitată, astăzi, într-o emisiune TV, Minola a dezvăluit că cererea în căsătorie a avut loc pe 4 iulie, pe litoralul românesc, şi totul a fost pregătit până în cel mai mic detaliu de iubitul ei, Robert, care i-a spus, iniţial, că vor fi protagoniştii unui pictorial.

"A fost ceva de vis, nu mă aşteptam. Suntem împreună de 8 ani, probabil ar trebui să spun că am aşteptat-o în fiecare zi a vieţii mele, dar am stat atât de mult, încât m-am relaxat şi nu mă mai aşteptam.  Robert era foarte, foarte emoţionat. A vrut să îmi spună un text foarte, foarte lung şi a uitat tot. A spus 'Vrei să fii soţia mea?' Ulterior s-a aşezat în genunchi, mi-a oferit inelul şi a fost foarte, foarte frumos.

I-am spus să nu mă mai ţină 12 ani logodită, că nu vreau să fac nunta babă. La anu' vrem să ne căsătorim. Ne-am gândit să face o petrecere şi la Timişoara. Sunt emoţionată când mă gândesc la tot ce presupune evenimentul.

Aş vrea să fie ceva foarte, foarte relaxat, mi-ar plăcea o grădină boemă, o rochie boemă, un buchet simplu de mireasă.... .", a mărturisit Minola, astăzi, într-o emisiune TV.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro