FOTO / Cum arată Mira, după ce și-a mai scos din față 5 cioburi, la un an de la accidentul în care a fost implicată

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată Mira, după ce și-a mai scos din față 5 cioburi, la un an de la accidentul în care a fost implicată © Instagram

În urmă cu un an, Mira a fost victima unui cumplit accident rutier în urma căruia s-a ales cu răni serioase și cu o sperietură groaznică. Acum, la un a de la tragedie, Mira și-a scos din față încă 5 cioburi, iar acum arată mai bine ca niciodată. 

La un an de la producerea accidentului rutier în care a fost implicată, Mira a descoperit, în urma unei radiografii, că mai are în față 5 cioburi. Imediat, vedeta a luat atitudine și a apelat la ajutorul de specialitate al medicilor, iar aceștia au rezolvat problema. Acum, Mira se poate bucura de o viață normală și, slavă Domnului, cioburile găsite de medici în fața vedetei nu i-au lăsat deloc cicatrici. 

Mira arată mai bine ca niciodată și nu îi este teamă nici să se afișeze fără machiaj, așa că de curând, vedeta și-a bucurat fanii cu o ipostază de apreciat. Nu a flosit nici filtre și niciun strop de machiaj și s-a afișat așa în fața tuturor. 

Membrii trupei DJ Project şi Mira au văzut moartea cu ochii, după ce un TIR s-a răsturnat, pur și simplu, peste mașina lor, dar şi peste un alt autoturism, în luna septembrie 2017. S-a întâmplat pe un drum din judeţul Vâlcea. Gino Manzzoti, Mira şi impresarul lor au ajuns la spital. La fel şi alţi doi oameni din cealaltă mașină.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro