Așa arată Mira nemachiată și fără filtre pe fotografie! Tu o recunoști? FOTO

+3 click pentru
galerie

Așa arată Mira nemachiată și fără filtre pe fotografie! Tu o recunoști? FOTO © arhivă

Mira este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc și de-a lungul timpului, a avut numai apariții incendiare. Machiajul perfect la fiecare apariție, ținuta la fel, iar cât despre fotografiile de pe rețelele de socializare... filtrele nu lipseau! Însă, astăzi, Mira și-a surprins fanii.

Mira le-a oferit fanilor săi o surpriză de proporții. Artista s-a fotografiat astăzi fără machiaj și a spus ”pas” filtrelor. Internauții s-au arătat încântați de imagine, iar comentariile au ”curs”. Aproape 100 de comentarii și niciunul de rău! 

”Niciun edit, doar filtrul fericirii”, este mesajul pe care Mira l-a adăugat fotografiei.  

Mira a descoperit că are 5 cioburi în faţă

Mira a avut astăzi parte de o surpriză neplăcută la sfârșitul lunii februarie. Se pare că, după accidentul rutier în care a fost implicată, i-au fost scoase doar patru cioburi, iar alt cinci au rămas acolo şi au fost descoperite după un an și jumătate.

"Doar ce am venit de la eco şi mi-au descoperit încă cinci cioburi la un an jumătate de la accident, după ce am scos alte patru. Vă zic fiindcă mă tot întrebaţi ce am lângă ochi: cicatrici", a scris Mira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun edit, doar filtrul fericirii 😊

O postare distribuită de MIRA #divina (@mira) pe

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro