Mira, surpriză de proporții din partea prietenilor, de ziua sa de naștere! "Mi-a dat Dumnezeu și bune și rele" VIDEO

+3 click pentru
galerie

Mira, surpriză de proporții din partea prietenilor, de ziua sa de naștere! "Mi-a dat Dumnezeu și bune și rele" © Instagram

Mira împlinește astăzi frumoasa vârsta de 24 de ani, iar ziua sa a început cum nu se putea mai bine. Cântăreața a avut part e de surpriză specială din partea prietenilor săi și a rămas fără cuvinte când a primit cadoul.

Mira a primit în dar o pisicuță extrem de simpatică și a fost surprinsă exact în momentul în care i-a fost dăruită. Emoțiile erau la cote maxime, iar Mira chiar a început să plângă când a văzut pisicuța în cutie. 

"Doamne! Mi-aș dori să pot să explic ce simt acum. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce îmi oferă viața. Mi-a dat Dumnezeu și bune și rele și le-am acceptat cu inima deschisă. Am cei mai frumoși prieteni. Echipa mea, familia, voi... sunt așa emoționată și fără cuvinte. Va mulțumesc și va iubesc ❤️ #24 P.S el e PABLO", a scris Mira, pe Instagram. 

Mira a primit foarte multe felicitări din partea admiratorilor său, care au apreciat că artista a împărtășit cu ea acest moment special din viața ei. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro