Mirabela Dauer a făcut public marele ei secret. Motivul pentru care vedeta și-a dorit să se călugărească: ”Trebuie să ai convingere”

Mirabela Dauer a făcut public marele ei secret © Arhiva

Una dintre cele mai iubite artiste ale tuturor timpurilor, Mirabela Dauer, a făcut public faptul că în urmă cu mai mulți ani a fost la pas de a se muta în casa Domnului, devenind măicuță. 

Mirabela Dauer a vrut în tinerețe să meargă pe un alt drum și să îmbrace hainele bisericești, însă decizia i-a fost schimbată de către nașul său. Astfel, vedeta a ales muzica, având acum una dintre cele mai frumoase cariere și bucurându-se de un public minunat. 

Decizia care putea să îi schimbe viața Mirabelei a fost una luată la necaz, din impuls, pe care recunoaște că ar fi putut să o regrete, însă, chiar și așa, vedeta spune că mai există șanse să își urmeze decizia luată în tinerețe. 

După mai multe dezamăgiri, artista a fost extrem de decisă să îmbrace haina monahală, ba chiar își alesese și biserica la care voia să meargă, însă, nașul său, preot de meserie, a făcut-o pe vedetă să înțeleagă ce presupune această alegere, iar după discuția respectivcă, Mirabela a decis să își vadă în continuare de cariera sa muzicală. 

”El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: Nu se face aşa ceva acum, trebuie să ai convingere că vrei să fii mireasa lui Hristos, nu că simţi aşa, că eşti obosită, deziluzionată, dezamăgită. Nu, în momentele astea nu faci acest lucru. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a dezvăluit Mirabela Dauer la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro