Mirabela Dauer a izbucnit în lacrimi, la TV: "Recuperarea e mai grea!"

+4 click pentru
galerie

Mirabela Dauer © captura video

Mirabela Dauer, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, a vorbit în cadrul unei emisiunii TV despre operaţia la rinichi pe care a făcut-o în urmă cu câteva luni. Artista a plâns şi a declarat că este extrem de fericită că este în viaţă.

Mirabela Dauer a vorbit despre operaţia la rinichi prin care a trecut în urmă cu câteva luni. Ea îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că a reuşit să treacă cu bine peste această încercare a vieţii şi, printre lacrimi, a vorbit despre cum s-a schimbat viaţa ei, după ce a fost suspectă de cancer.

"Recuperarea e mai grea, eu am spus-o: aveţi grijă de voi. Sunt o persoană care de două ori pe an îşi face analizele. M-a lovit trenul, m-a lovit și nu m-a omorât, am fost foarte puternică şi Dumnezeu a fost cu mine, acum puteam să nu mai fiu aici în platou. Nu am vrut să plec în vacanţe, Dumnezeu m-a atenţionat şi eu nu am mers în vacanţă, am stat să îmi fac nişte investigaţii. Acum mă bucur de orice. Viaţa e aşa de frumoasă şi e păcat să o pierzi aiurea, din prostia noastră. Nu există nu am timp" a declarat Mirabela Dauer.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro