Mirabela Dauer, mesaj plin de durere: „Te-am pierdut mult prea devreme!”

+3 click pentru
galerie

Mirabela Dauer, mesaj plin de durere: „Te-am pierdut mult prea devreme!” © Instagram

Momente triste pentru Mirabela Dauer. Cântăreața a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în care îl onorează pe un bun prieten și coleg de breaslă, care ar fi trebuit să-și serbeze ziua de naștere.

Mirabela Dauer l-a omagiat pe Dan Spătaru, în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 80 de ani. Artistul a fost un prieten bun al Mirabelei Dauer, care, deși s-a declarat în continuare foarte întristată de dispariția lui, a ținut să menționeze că este recunoscătoare pentru amintirile frumoase.

Mesaj dureros al Mirabelei Dauer

Mirabela Dauer a postat, miercuri, un mesaj în care își amintește de clipele petrecute alături de Dan Spătaru, care ar fi trebuit să-și serbeze ziua.

„Prieten drag, astăzi ar fi trebuit să fie ziua ta! Ar fi trebuit să fie o zi încărcată de bucurie în care să te sărbătorim. În schimb, e o zi în care sufletul ne plânge pentru că te-am pierdut mult prea devreme! Trăiesc însă cu amintirea frumoasă a faptului că am avut șansa să te cunosc. Așa cum ai fost tu! Un OM de milioane si un imens ARTIST! Prieten bun, prieten drag!”, a scris Mirabela Dauer.

Dan Spătaru a murit în 2004

Dan Spătaru, unul dintre cel mai apreciați cântăreți din România, a murit pe 9 septembrie 2004. Artistul a fost găsit mort în locuința lui din București, la numai 64 de ani. Medicii legiști au stabilit că acesta suferise un stop cardiac.

Dan Spătaru este cunoscut pentru numeroase șlagăre care sunt cântate și în prezent, cel mai cunoscut hit al acestuia fiind „Drumurile noastre”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro