Mirabela Dauer tună și fulgeră, după ce s-a scris că a murit: „Niște cretini oligofreni”

+3 click pentru
galerie

Mirabela Dauer © Arhivă

Se pare că „blestemul” fake news a ajuns-o și pe Mirabela Dauer! Îndrăgita artistă a fost dată moartă de către un site care a publicat o așa-zisă știre ce îi anunță tot așa-zisul deces.

Pe acest subiect, Mirabela Dauer a intrat în direct la „Agenția VIP” și a avut de adresat cuvinte dure la adresa autorilor știrii.

„Eu deja am ajuns la o fază unde nu pot să mă mai enervez pe niște cretini oligofreni. Este oricum un site fantomă. (..) Eu am murit astăzi. O prietenă i-a scris alteia, disperată, că nu mai știa cum să întrebe cum am murit eu. Și acolo scria și „primele declarații ale familiei”. Mă, cretinilor, care familie? Măi, potoliți-vă odată! Acești tâmpiți! Acest lucru trebuie să se oprească. (...) Familia mea intră în panică. Niște tâmpiți sunt ăștia! Ei se compară cu adevărații ziariști. (...) Tragedia mare este că unii cred”, a spus Mirabela Dauer, la „Agenția VIP”.

Mirabela Dauer nu este singura care se lovește de acest fenomen. În ultimele câteva luni, „decedați” au mai fost și Petrică Mâțu Stoian, Fuego, Marinela Chelaru, Irina Loghin sau Mihai Constantinescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro