Mircea Badea, declaraţii în premieră. "Emisiunea pe care o ştiaţi nu mai există începând de azi"

Mircea Badea a anunţat oficial că pune punct emisiunii pe care o prezenta la Antena 3. Anunţul a fost făcut printr-o postare pe pagina de Facebook a prezentatorului.

Mircea Badea a fost veteran pe emisiunea pe care a prezentat-o la postul Antena 3, încă din 2004. Se spune că orice început are şi un sfârşit, proverb ce relatează exact gândurile lui Mircea Badea din prezent. "Am inceput emisiunea de la masuta pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o stiati nu mai exista incepand de azi. Considerati ca si eu, cel din contextul obisnuit, am crapat/am emigrat/oateva.", declară Mircea.

Însă asta nu este tot, deoarece Badea va reveni pe acelaşi post, dar cu un alt tip de emisiune, ci anume una de umor. Consideră că este potrivit pentru acest rol şi că va face faţă proiectului. "Incepand de azi voi presta la aceeasi ora, LA ACELASI POST o emisiune de hahaiala/ divertisment. Am convingerea ca s-ar putea sa ma pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.
Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteala nimanui. Ca idee generala am un profund sentiment de scarba si de zadarnicie. Acum vreau doar sa rad la teveu.
Va multumesc pentru cei 15 ani si va doresc multa la revedere."
, a concluzionat prezentatorul pe pagina sa de Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro