Mircea Badea, reacţie dură la adresa bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu: „Dacă te-ai combinat cu ea şi ești gelos, nu ești sănătos la cap”

Mircea Badea, reacţie dură la adresa bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu © Arhiva

Scandalul în care a fost implicată recent Daniela Crudu a revoltat multă lume. Printre cei care au avut ceva de spus s-au numărat şi câteva vedete, care sunt în totalitate de partea brunetei.

Vedetele din showbiz au declarat că violenţa domestică nu se iartă şi că ar trebui să nu stăm lângă oamenii care recurg la astfel de gesturi nici măcar o secundă. 

Colegii de breaslă al Danielei Crudu au vorbit pe baza acestui subiect, mai ales că bruneta nu a depus plângere împotriva bărbatului care i-a aplicat o bătaie soră cu moartea.

Fosta asistentă TV a ajuns la spital după ce iubitul croat a bătut-o din gelozie. În urma incidentului, Crudu s-a ales cu faţa tumefiată, plină de sânge, dar şi cu câteva fracturi.

După Virgil Ianţu, cel care şi-a strigat nemulţumirea în mediul online, fiind aplaudat şi de alte vedete, acum Mircea Badea a fost cel care a reacţionat. Vedeta şi-a spus părerea despre scandalul dintre Daniela Crudu şi iubitul croat, chiar în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3.

Extrem de revoltat, Mircea Badea a declarat că nici un bărbat nu ar trebui să recurgă la astfel de gesturi, gelozia fiind, după cum chiar el spune, o boală odioasă.

De asemenea, prezentatorul TV a mai declarat că atunci când alegi ca parteneră să îti fie Daniela Crudu, ar trebui să uiţi că există sentimentul de gelozie.

”Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici? Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor. Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap. Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși.

Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?! Dar tu de ce te-ai combinat cu ea? Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream. Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro