Mircea de la „Insula Iubirii”, dezvăluire bombă! Îndrăgita ispită le-a împărtășit fanilor pasiunea de care nimeni nu știa până acum / FOTO

+3 click pentru
galerie

Mircea de la „Insula Iubirii”, dezvăluire bombă! S-a „reprofilat”! Îndrăgita ispită le-a împărtășit fanilor pasiunea de care nimeni nu știa până acum / FOTO © Instagram

Cu siguranță nu l-ați uitat pe Mircea de la „Insula Iubirii”! Cunoscuta ispită a revenit în atenția internauților cu o dezvăluire inedită. Acesta le-a împărtășit fanilor pasiunea sa ascunsă!

Mircea Moldovan, cunoscut ca ispita Mircea, a fost unul dintre cei mai îndrăgiți participanți de la show-ul fenomen „Insula Iubirii”. Acesta a reușit să obțină atenția, dar și simpatia publicului, atât prin frumusețea sa ieșită din comun, cât și prin personalitatea sa puternică, dând dovadă în permanență de transparență și asumare.

Dacă fanele sale cele mai înfocate nu l-au mai văzut de la încheierea ultimului sezon al emisiunii, ei bine, ispita a revenit din nou în atenția lor prin intermediul rețelelor de socializare, loc în care le ține la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața sa.

Recent, Mircea de la „Insula Iubirii” a demonstrat că nu se pricepe doar la modă sau doar la rolul de ispită. Acesta le-a arătat fanilor că are și alte abilități, în lumea sportului. Lucru care nu ne miră prea mult, având în vedere fizicul său.

Echipat corespunzător, Mircea a fost protagonistul unor imagini în care boxa, dovadă că aceasta era o altă mare pasiune de-a sa.

„Pe locuri, fiți gata, start!”, a scris Mircea în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

Așa cum probabil vă așteptați, admiratoarele lui Mircea au asaltat imediat imaginile cu sute de like-uri și comentarii prin care își exprimau admirația față de ispită.

„Succes 😊 / Să strici o astfel de față cu câțiva pumni încasați? Cred ca ți-ai pierdut mințile băiete😬😜 (e o glumă)”, sunt unele dintre comentariile fanelor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro