Mircea de la "Insula Iubirii" i-a luat apărarea Mirelei, după ce a încercat să se întoarcă la fostul iubit! "Nu o judecaţi pentru un moment de slăbiciune"

+3 click pentru
galerie

Mircea de la "Insula Iubirii" i-a luat apărarea Mirelei © arhivă

Mulţi telespectatori şi internauţi au sărit la gâtul Mirelei, după imaginile difuzate duminică seară la "Insula Iubirii". Majoritatea au condamnat-o pentru alegerea de a încerca să se întoarcă în braţele lui Ionuţ, concurent care a ales însă, să rămână ca ispită în Thailanda. Mircea, bărbatul alături de care a petrecut cel mai mult timp şi care a dezvoltat sentimente pentru ea, i-a luat apărarea când nimeni nu se aştepta. 

Mirela i-a declarat dragoste lui Gojman, renunţând astfel la Mircea, bărbatul alături de care urma să-şi refacă viaţa, în România. Controversata ispită de la "Insula Iubirii", Mircea, i-a luat apărarea spunând că bruneta nu ar trebui fi judecată pentru alegerile ei de atunci. Totul a fost urmarea unui moment de slăbiciune, iar acum, el e mândru de femeia care a devenit. 

"Dragilor, încercaţi să întelegeţi o persoană care a trecut prin multe în viaţa ei. Nu o judecaţi pentru un moment de slăbiciune. De multe ori în viaţă e greu să faci alegerea corectă şi te legi în continuare de trecut. Schimbarea, în bine sau în rău, a oricăruia dintre noi, nu vine într-o singură zi. Ai nevoie de timp şi timpul şi voinţa ta vor modela o nouă făptură. A greşi, a avea frică, a te lega de trecut, face paret din nou. Judecaţi un om pentru ceea ce este în prezent, nu pentru trecutul lui. Criticaţi voinţa de a se schimba şi de a deveni o persoană mai bună decât în trecut. A suferit, a luptat, a avut ambiţie să se schimbe, a devenit ceea ce este astăzi. Lăsând de o parte rolul meu de ispită, ca om îţi spun bravo, Mirela, felicitările mele pentru omul care ai devenit", a scris Mircea pe Facebook, ispita de la "Insula Iubirii".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro