Mircea Dinescu, devastat de moartea soţiei. "Decât să mă internez la neurologie, mai bine aşa!"

Poetul Mircea Dinescu trece prin momente grele, după ce şi-a pierdut soţia de mai bine de o lună. Între el şi Maşa Dinescu a fost o poveste ca-n filmele de dragoste, pierderea acesteia lăsând un gol imens în sufletul scriitorului.

O iubire cum rar vezi! Respect, încredere, înţelegere. Aşa a fost căsnicia dintre Mircea si Maşa Dinescu, de aproape 40 de ani. Din păcate, nu totul durează la nesfârşit, soţia scriitorului părăsindu-l pe acesta după o luptă grea cu boala ce a doborât-o la doar 58 de ani.

Recent, Mircea Dinescu a povestit cum reuşeşte să rămână puternic şi să-şi umple timpul, după nefastul eveniment. Pe lângă restaurantele pe care le deţine, acesta şi-a deschis de curând un nou local, inaugurat în Bucureşti. 

Apropiaţii, dar şi clienţii vor fi serviţi cu preparate pregătite de însuşi Mircea Dinescu, fiind un împătimit al artei culinare. "Decât să mă internez la neurologie, mai bine gătesc la mine la restaurant.  Noul restaurant a fost deschis de curând și este amplasat în zona Halei Traian din București, purtând denumirea de „Politică și delicatețuri” ", a declarat scriitorul, potrivit Mediafax


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro