FOTO/ A ieșit din lumina reflectoarelor, însă acum duce o altă viață. Cum s-a transformat Mircea Solcanu, la 5 ani de la retragerea din televiziune

+3 click pentru
galerie

FOTO/ A ieșit din lumina reflectoarelor, însă acum duce o altă viață. Cum s-a transformat Mircea Solcanu, la 5 ani de la retragerea din televiziune © arhiva

În urmă cu 5 ani, Mircea Solcanu era o prezență destul de activă pe micul ecran. Bărbatul prezenta o emisiune alături de Cabral, iar acesta era cunoscut în toată țara mai ales după ce și-a asumat orientarea sexuală. Din cauza unor probleme, a părăsit lumina reflectoarelor, iar acum duce o altă viață departe de tot ce înseamnă camere de filmat.

Mircea Solcanu s-a retras în urmă cu 5 ani din lumina reflectoarelor, însă motivul nu a fost relaxarea. Bărbatul a trecut prin multe încercări și cu greu a reușit să depășească probleme din viața sa. 

Pentru că a avut foarte multe comentarii la cazul băiețelului sfâșiat de maidanezi, Mircea Solcanu și-a pierdut emisiunea pe care o prezenta, iar imediat după ce a ieșit din afara camerelor de filmat, Solcanu a mers acasă în Constanța unde și-a închis viața publică. Conturile de socializare au fost făcute private, iar oamenii nu au mai știut nimic despre el. 

Bărbatul a fost mult încercat de viață, mai ales că a suferit probleme de sănătate grave ce i-au pus viața în pericol. Mircea Solcanu pentru o perioadă a fost un personaj controversat mai ales pentru ca aceștia a fost printre singurii de la noi din țară care și-a asumat orientarea sa sexuală. 

Ultima apariție publică a fost la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu 

Oamenii au rămas surprinși atunci când l-au văzut pe Mircea Solcanu la înmormântarea regretatului designer Răzvan Ciobanu. Vizibil afectat, bărbatul s-a schimbat foarte mult. Și-a lăsat pletele în vânt, iar anii ce au trecut și-au pus amprenta pe chipul acestuia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest