Mirela de la ”Insula Iubirii”, ipostază de infarct! Și-a scos „bombeul” la înaintare și a făcut furori / FOTO

+3 click pentru
galerie

Mirela de la ”Insula Iubirii”, ipostază de infarct! Și-a scos „bombeul” la înaintare și a făcut furori / FOTO © Instagram

Să vezi și să nu crezi! Mirela de la ”Insula Iubirii” se transformă pe zi ce trece într-o super bombă sexy! Că a slăbit știe toată lumea, dar acum, vedeta s-a fotografiat cu „bombeul” la înaintare, iar reacțiile au fost pe măsură.

A ținut dietă, și-a recăpătat încrederea în sine, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, afacerile merg mai bine ca niciodată... ce să mai?! Mirela Baniaș a cunoscut succesul după experiența ”Insula Iubirii” și e clar că îi prinde extraordinar. 

Ultima fotografie postată din vacanța din Cuba a făcut furori pe internet, iar admiratorii Mirelei au i-au apreciat atât trupul, cât și zâmbetul cu care s-a afișat. Îmbrăcată cu un costum de baie minuscul, Mirela Baniaș și-a etalat formele voluptoase. 

Mirela de la ”Insula Iubirii” a primit inelul, în aceeași vacanță!

În timp ce se bucurau de o experiență inedită și făceau scufundări, vedeta a primit și inelul din partea logodnicului ei. Imediat, Mirela de la Insula Iubirii s-a fotografiat cu bijuteria prețioasă pe deget, dar a postat și o altă fotografie, în care de această dată apărea alături de iubitul ei, Florin. Cei doi păreau extrem de fericiți și nerăbdători să înceapă planurile de nuntă.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest