Dovada că Mirela Banias a minţit. Deşi le-a spus fanilor că s-a căsătorit civil în urmă cu câteva luni, de fapt, ea a făcut cununia abia acum

+5 click pentru
galerie

Dovada că Mirela Banias a minţit. Deşi le-a spus fanilor că s-a căsătorit civil în urmă cu câteva luni, de fapt, ea a făcut cununia abia acum © Foto: Facebook

Mirela Banias de la "Insula Iubirii" s-a căsătorit religios, weekendul ce tocmai a trecut cu alesul inimii ei, Florin Tecar, ceremonia fiind una restrânsă, celor doi fiindu-le aproape doar familiile şi prietenii apropiaţi. Dar, Mirela Banias nu a făcut doar cununia religioasă în acest weekend, ci şi pe cea civilă.

Da, da, aţi auzit bine. Deşi pe reţelele sociale spunea în urmă cu câteva luni că s-a căsătorit civil cu iubitul ei, ba chiar dezvăluia şi cum a fost îmbrăcată, iată că lucrurile nu au stat deloc aşa. Mirela Banias a făcut atât cununia civilă, cât şi pe cea religioasă sâmbătă, spre surprinderea fanilor. Bruneta a postat mai multe poze pe reţelele sociale, acolo unde se poate vedea că mirii au avut aceeaşi vestimentaţie la ambele cununii, semn că acestea au fost făcute în aceeaşi zi.

Oamenii care au apreciat-o în timpul emisiunii s-au declarat, însă, dezamăgiţi de gestul făcut de Mirela, care trebuie să recunoaştem că şi-a cam bătut joc de persoanele care au susţinut-o şi i-au fost mereu aproape. Mirela Banias a încercat mereu să arate că este o persoană sinceră şi recunoascătoare celor care i-au fost alături de-a lungul emisiunii, însă acţiunile sale lasă de dorit.

Vă reamintim că în această primăvară Mirela Banias şi-a ţinut la curent fanii cu presupusa cununie civilă pe care a făcut-o, ba chiar mărturisind şi cum a fost îmbrăcată "Am purtat pantaloni şi tricou", însă nicio clipă nu a vrut să le arate prietenilor virtuali imagini de la cununia civilă. Asta pentru că până sâmbătă nu a existat niciuna. Nimeni nu înţelege gestul Mirelei Banias de a-şi trata în acest fel fanii, ţinând cont că au oamenii au admirat-o mereu şi i-au fost alături cu mare dragoste.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro