Cu bebelușul în brațe, Mirela Banias și-a indus fanii în eroare. Toți au felicitat-o că a născut

+4 click pentru
galerie

Cu bebelușul în brațe, Mirela Banias și-a indus fanii în eroare. Toți au felicitat-o că a născut © Instagram

Nu de puține ori, Mirela Banias s-a trezit în centrul diverselor controverse. Fosta concurentă de la „Insula iubirii” și-a conturat deja o reputație prin faptul că este foarte secretivă, dar în același timp... nu este. După ce ba fost gravidă, ba nu, într-un ciclu vicios al falselor sarcini ce tot ține de câteva luni, Mirela a lovit din nou: s-a pozat cu bebelușul în brațe!

Fotografia cu pricina a încărcat-o, unde altundeva, pe pagina ei de socializare. Alături de soțul ei, Florin Tecar, Mirela privește cu drag spre micuțul bebeluș din brațele lor. Ca descriere, a pus două simple cuvinte: „Familia Tecar”. Nu a fost deloc suficient pentru prietenii virtuali, care nici nu s-au bucurat prea mult de imagine, atât de băgați în ceață erau.

Mirela, gravidă sau nu? A născut sau nu?

Așa se face că, atât pe contul ei și pe cel al lui Florin Tecar, au apărut, inevitabil, întrebările: „E al tău? / Ai născut?” Tot fanii au fost cei care au răspuns, pentru că fosta concurentă nu prea „s-a sinchisit” să-și lămurească admiratorii. Deși, să recunoaștem, știe foarte bine că a fost criticată pentru minciuni și faptul că se tot fofilează în jurul unor explicații concrete.

De fapt, chiar în urmă cu puțin timp, o internaută îi lăsase un mesaj în care o sfătuiește să renunțe la aparenta ei pasiune pentru ascunzișuri și dorință de a i se interpreta toată viața.

„Toate aceste multe comentarii sunt generate de tine prin ceea ce postezi. Îți place să lași lucrurile așa în aer, să se interpreteze. Eu nu vreau nicidecum să te judec, e fix problema ta ce faci, dar într-un mediu online dacă nu vrei să faci zarvă nu o faci pur și simplu. Atunci când îți dorești liniște și o viață privată este simplu să părăsești lumea virtuală și să îți trăiești viață fără a fi judecat/criticat/întrebat/admirat/ de către oameni care nu te cunosc personal”, i-a comentat internauta.

Ulterior, după ce pozele cu bebelușul au stârnit deja zarvă online, Mirela s-a „îndurat” în sfârșit de fanii ei. A mai postat o imagine, una în care lămurește că a fost vorba doar de un... botez.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro