Mirela de la ''Insula Iubirii'' și-a pus viața în pericol la volan. A vrut să se dea mare, dar nu prea i-a ieșit

+4 click pentru
galerie

Mirela de la ''Insula Iubirii'' și-a pus viața în pericol la volan. A vrut să se dea mare, dar nu prea i-a ieșit © Instagram

Mirela de la ''Insula Iubirii'' și-a pus viața în pericol la volan. Fosta concurentă a emisiunii a vrut să se cam dea mare în fața prietenilor săi virtuali, dar nu prea i-a ieșit.

Mirela Banias a fost filmată în timp ce conducea, iar în brațe își ținea câinele. Deși, aparent, imaginea este foarte simpatică, mai ales că patrupedul său este extrem de frumos, trebuie să recunoaștem că în realitatea gestul făcut de Mirela este unul delicat.

CITESTE SI: Mirela de la "Insula Iubirii" a postat fotografia aceasta şi a făcut marele anunţ. "Mi s-a împlinit un nou vis"

Deși, evident, intenția ei nu a fost una de a-și pune viața în pericol, astfel de gesturi nu sunt recomandate la volan. Există posibilitatea ca patrupedul să se miște din instinct brusc și să o încurce pe Mirela de la ''Insula Iubirii'' în timp ce conduce. Să sperăm, însă, că gestul nu a durat prea mult și totul a fost de moment pentru un scurt filmuleț pentru rețelele sociale.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest