Mirela Vaida a explodat! L-a pus la punct pe Viorel, pentru că nu muncește: „Nu mai vrem! Ai înțeles?”

Mirela Vaida a explodat! L-a pus la punct pe Viorel, pentru că nu muncește: „Nu mai vrem! Ai înțeles?” © Acces Direct

Mirela Vaida nu s-a sfiit niciodată să le spună lucrurilor pe lume atunci când vine vorba de soții Stegaru. Cel mai des vizat este Viorel, pe care prezentatoare l-a pus recent la colț pentru faptul că nu muncește și că, în pofida câștigurilor impresionante din ultimele luni, continuă să primească ajutor social.

Mirela Vaida a răbufnit în direct și l-a pus la colț pe Viorel, pentru faptul că „trândăvește” pe banii statului și pentru că nu se duce să câștige un ban cinstit. 

Mirela Vaida l-a luat la rost pe Viorel

La „Acces Direct”, vedeta a amintit că, în România, sunt sute de mii de oameni ca și Viorel, care sunt apți de muncă, dar care invocă tot felul de motive pentru a nu munci și pentru a primi ajutor social.

„Vorbesc în general. Cei care pot munci și nu muncesc, deși sunt apți fizic, sunt puturoși! Nu trebuie să te faci profesor de istorie, dar trebuie să mergi la muncă! Dacă tu nu poți să-i oferi familiei o pâine, cum vrei să mai stea Vulpița lângă tine?”, i-a reproșat Mirela Vaida lui Viorel.

Însă, „lovitura” finală a venit atunci când prezentatoare a pus piciorul în prag și a zis că ea și ceilalți plătitori de taxe nu mai doresc să îl susțină pe Viorel, și pe cei ca el, din banii lor.

„Nu te mai baza că te ajutam noi din bugetul de stat pentru că uite că nu mai vrem. Ai înțeles? Nu mai vrem. Vrem sa te descurci singur!”, a mai spus Mirela Vaida.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro