Mirela Vaida a fost externată! Primele declarații ale vedetei, la ieșirea din maternitate. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida a fost externată! Primele declarații ale vedetei, la ieșirea din maternitate © captură video

Mirela Vaida este foarte fericită! În urmă cu scurt timp, blondina a fost externată din maternitate și urmează să ajungă acasă, acolo unde se va produce marea întâlnire dintre Vladimir, Carla și micuțul Tudor, proaspăt adus pe lume. 

Îmbrăcată lejer și cu ochelarii de soare la ochi, pentru „Star Magazin” Mirela Vaida a făcut primele declarații. Vedeta se simte extrem de bine și este foarte emoționată cu gândul că va ajunge acasă, acolo unde familia se va întregi. 

„Mă simt foarte bine, sunt nerăbdătoare să-i văd pe cei mari, abia aștept să-l cunoască și pe Tudor și sunt foarte emoționată.

E nou totul, Tudor a venit cu altă stare, cu altă enegrie, mi-a arătat care sunt prioritățile în viață, deja simt că nu mai pot fără el” a spus Mirela Vaida, pentru Antena Stars. 

Cel de-al treilea copil al Mirelei Vaida, Tudor Ştefan, s-a născut miercuri, 10 aprilie, la ora 10, după 1 oră şi jumătate de travaliu, cu 3500 g şi 51 cm. Aşa cum era de aşteptat, a primit nota 10 la naştere!

"La cât l-am amenintat că îl scot forţat dacă nu vine singur, Tudor Stefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băieţel tare luminos, care s-a născut repede si uşor, după doar 1 oră jumătate de travaliu! Cantăreşte 3500 g, are 51 cm si a primit nota 10 la naştere, ca şi mami! Vă scriu chiar din sala de naşteri dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Vă mulţumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrăţişăm! Vaida & Co.", a scris Mirela Vaida.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro