Aniversare cu probleme pentru Mirela Vaida! ''Am fost țintuiți în casă, între o enterocolită și o bronsiolită de sezon''

+3 click pentru
galerie

Aniversare cu probleme pentru Mirela Vaida! ''Am fost țintuiți în casă, între o enterocolită gastrointestinală și o bronsiolită de sezon'' © Instagram

Mirela Vaida a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani și este mai fericită ca niciodată. Îndrăgita prezentatoare, actriță și artistă are tot ceea ce își poate dori o femeie de la viață. Un soț iubitor, doi copii sănătoși, un al treilea pe drum, dar și o carieră incredibilă.

Astăzi, simpatica vedetă a făcut 37 de ani și, chiar dacă a fost, să spunem, o aniversare cu probleme, ca urmare a unor mici probleme de sănătate ale copiilor săi, Mirela Vaida a trecut cu bine peste, acum copilașii sunt bine, iar ea a îmbrățișat cu zâmbetul pe buze, cu fericire și optimism noua vârstă.

CITESTE SI: Mirela Vaida a intrat în concediu de maternitate. "Ultimul spectacol înainte de a naşte"

''Am împlinit 37 de ani!!! O gramadăăă!! 🙈😊 Iar aniversarea a fost cu atât mai specială cu cât am fost țintuiți în casă, între o enterocolită gastrointestinală ( Carla) și o bronșiolită de sezon cu aerosoli incluși ( Vladimir). 😁Însă, printre regimuri alimentare impuse, boluri de orez fiert și pâine prăjită, puzzle, desene și reviste de colorat, am reușit să citesc toate mesajele voastre și să mă simt cu adevărat specială!! Va mulțumesc pentru fiecare gând și urare și va îmbrățișez pe rând, pe fiecare!'', a scris Mirela Vaida pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest