Imagini de la petrecerea de botez a fiicei Alessandrei Stoicescu! Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant

+4 click pentru
galerie

Imagini de la petrecerea de botez a fiicei Alessandrei Stoicescu! Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant © Instagram

A fost o petrecere cu fast în cinstea Sarei, fiica Alessandrei Stoicescu și a lui Sergiu Constantinescu! Toți prietenii lor s-au distrat și au transmis mesaje emoționante.

Mirela Vaida, prezentă la eveniment, nu a fost doar un invitat, ci o artistă pe cinste care i-a încântat pe ceilalți prezenți cu vocea ei. Pe pagina sa, cunoscuta prezentatoare TV a scris un mesaj în care a descris cum a decurs totul, dar și o urare pentru micuța Sara. 

"Petrecerea de botez a Sarei Maria Francesca, fetița adorabilă a Sandrei Stoicescu și a lui Sergiu Constantinescu, a însemnat pentru noi, prietenii si colegii, o mare bucurie a reîntâlnirii si a “statului la povești”! ☺️ Dar si o mare încântare pentru mine să cânt, alături de ZAZA band, la acest eveniment! Îți multumesc, Sandra, pentru tot! Gabriela Firea, să-ti trăiască finuța!! 🤗❤️ Sara Maria, să fii sănătoasă și fericită!! In fiecare zi a vieții tale, alături de părinții tăi frumosi și buni! 💖🙏🤗", a scris Mirela Vaida. 

Alessandra Stoicescu, emoții mari în ziua botezului

Alessandra Stoicescu a ajuns la biserică mai devreme pentru a se asigura că totul este în regulă. Cu zâmbetul pe buze le-a mulțumit tuturor pentru că le sunt alături. Îmbrăcată într-o rochie roșie, cunoscuta prezentatoare TV a salutat fiecare invitat în parte, a stat de vorbă, apoi a fugit în biserică pentru a aranja toate cele necesare. 

"Vă pup mult de tot. Ne vedem la botez. Trebuie să mă duc să aranjez", a spus Alessandra Stoicescu înainte de intrarea în biserică. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro