Mirela Vaida, mesaj emoţionant pentru Alexandru Arşinel: "Dacă astăzi sunt, cât de cât “cineva”, lui îi datorez"

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida, mesaj emoţionant pentru Alexandru Arşinel: "Dacă astăzi sunt, cât de cât “cineva”, lui îi datorez" © Facebook

Astăzi este ziua de naştere a lui Alexandru Arşinel! Cunoscutul actor împlineşte vârsta de 80 de ani, iar o mulţime de vedete i-au transmis mesaje pe reţelele de socializare. Printre acestea a fost şi Mirela Vaida, cea căreia chiar el i-a descoperit talentul. 

Mirela Vaida, tablou de familie cu cei trei copii

Mirela Vaida şi Alexandru Arşinel au o relaţie de prietenie foarte strânsă. Nu de puţine ori, susţine vedeta, actorul i-a dat sfaturi ca şi cum ar fi vorbit cu propriul copil şi a avut foarte multe lucruri de învăţat de la el. 

"Sunt oameni pe care îi întâlneşti în viaţă exact când nu te astepţi! Oameni - “intersecţii”, care îţi schimbă calea, cursul, viitorul... În 2005 m-am prezentat la concursul de angajare de la Teatrul de Revista Constantin Tanase, iar Alexandru Arşinel m-a angajat imediat, după ce am cântat “New York, New York” şi, mai ales, “Trandafir de la Moldova”! ☺️ Aşa am dat Dreptul pe muzică şi avocatura pe artă! Aşa am descoperit cine sunt şi ce vreau, cu adevărat! Nu aveam nici notorietate, nici emisiuni tv, nici “nume”. Nu aveam nimic! Arsinel a crezut în mine, m-a sustinut, m-a încurajat şi m-a înţeles când am avut cea mai mare nevoie! Dacă astăzi sunt, cât de cât “cineva”, lui îi datorez în mare parte!! Vă mulţumesc, Maestre, pentru zecile de turnee şi sutele de spectacole împreună, pentru miile de aplauze de care ne-am bucurat la un loc, pentru faptul că, de multe ori, mi-aţi sters lacrimile şi m-aţi sfătuit ca pe propriul copil! Vă mulţumesc, încă o dată, ca, din cei 80 de ani pe care îi împliniţi azi, ultimii 15 i-aţi impartit, artistic şi sufleteşte, şi cu mine! La mulţi ani!! 💖🤗", a scris Mirela Vaida. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro