Mirela Vaida, cea mai adorabilă imagine cu mezinul ei, Tudor: „Azi, două luni cu grăsunelul”

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida, cea mai adorabilă imagine cu mezinul ei, Tudor © Instagram

Astăzi, se împlinesc două luni de când Mirela Vaida l-a adus pe lume pe Tudor, al treilea ei copil și mezinul familiei. Pentru această ocazie, superba vedetă a împărtășit cea mai adorabilă fotografie cu micuțul pe care, până acum, l-a ținut mai mult ascuns.

Mirela Vaida a postat imaginea pe rețelele de socializare, acolo unde a transmis și un mesaj simplu, cu umorul și șarmul ei caracteristic. „Azi, 2 luni cu grăsunelu’...”, a scris Mirela Vaida, care a reușit să adune zeci de comentarii și sute de aprecieri, în nici 15 minute!

Când revine Mirela Vaida în televiziune

Mulți se întreabă când se întoarce Mirela Vaida în televiziune, iar nimeni nu este mai curios decât Mirela Vaida însăși! Vedeta a mărturisit că este sută la sută pregătită să revină în televiziune, atâta timp cât are și... unde!

„Lumea mă întreabă când revin. Eu revin! Dar la ce? Eu dinainte să nasc m-am declarat disponibilă. Acum că am născut, sunt cu atât mai disponibilă. Eu oricum am activități, (...) dar una susținută n-am. (n.r. Cred că aș putea) câte două ore zilnic, nu cum făceam eu înainte. Să știi că sunt pregătită, însă parcă n-aș mai fi disponibilă să fac orice format. (...) Emisiunea pe care mi-aș dori-o eu, nu mai merge azi”, a spus Mirela Vaida, la „Xtra Night Show”.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro