Mirela Vaida şi-a îmbrăcat copiii în costume populare, pentru serbarea de la grădiniţă. Micuţii sunt adorabili / FOTO

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida şi-a îmbrăcat copiii în costume populare, pentru serbarea de la grădiniţă. Micuţii sunt adorabili / FOTO © Instagram

Mirela Vaida are toate motivele din lume să fie o femeie împlinită şi fericită. Are trei copii superbi, un soţ care o iubeşte, părinţi sănătoşi şi o soacră care o ajută cum poate mai mult. În plus, cariera înfloreşte pe zi ce trece, iar totul îi merge din plin.

Dar, trebuie să recunoaştem, că cea mai mare bucurie din viaţa sa sunt copiii, care o fac în fiecare zi o mamă mândră. Aşa s-a întâmplat şi acum, când Vladimir şi Carla s-au pregătit de serbare, însă nu oricum, ci s-au îmbrăcat în haine tradiţionale.

Pentru că pe 24 ianuarie, românii sărbătoresc Mica Unire, la grădiniţa unde sunt înscrişi micuţii are loc o serbare specială cu ocazia acestei sărbători naţionale. Şi pentru că Mirela Vaida ţine foare mult la respectarea tradiţiilor, micuţii ei au îmbrăcat costumul popular.

“Hai să dăm mână cu mână/ Cei cu inima română!”. Noi suntem pregătiţi pentru serbarea de la grădiniţă, cu ocazia zilei de 24 Ianuarie! Voi? 😊🤗😘 Zi minunată să aveţi!! 🙏💖 Vă pupăm'', a scris Mirela Vaida pe Instagram, alături de o fotografie cu micuţii ei.

Trebuie să recunoaştem că Vladimir şi Carla sunt extrem de simpatici şi de drăgălaşi, tocmai de aceea fanii nu s-au putut abţine şi au transmis mesaje care mai de care mai frumoase, în care îi laudă pe cei doi copilaşi.

''Cât de frumoși sunt, să vă traiasca, Frumosi sunteți. Vă pup ❤️❤️❤️, Felicitări, Ce frumoși sunt ❤️❤️❤️, Sunt mândră că sunt în costume ce reprezintă zona mea. Să vă trăiască, să fie sănătoși și să vă aducă numai bucurii'', sunt câteva dintre comentariile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro