Cu ce reușită se laudă Mirela Vaida, la o lună de când a născut a treia oară. A dat vestea tuturor!

+3 click pentru
galerie

Cu ce reușită se laudă Mirela Vaida, la o lună de când a născut a treia oară. A dat vestea tuturor! © Instagram

Devenită recent mamă pentru a treia oară, Mirela Vaida are cu ce să se mândrească! Vedeta a avut parte de o naștere ușoară, fără probleme și rapidă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în starea de spirit, dar și în felul senzațional în care arată!

Mirela Vaida se mândrește cu faptul că o încap blugii pe care i-a purtat aproape cu un an în urmă. Și așa e și normal! Prezentatoarea și-a revenit foarte repede și pur și simplu radiază acum.

„Dragilor, în seara asta voi fi invitata lui Mihai Morar, la “Răi da’ buni”, de la ora 21, în direct! Poza e e de astă-toamnă, dar nu asta e vestea.. Ci că voi purta aceiași blugi și în seara asta!!! M-au încăpuuuut!!! Yu-huuuuu!! 😂🙈🙏💖”, a transmis Mirela Vaida, pe rețelele de socializare.

Problemele întâmpinate de Mirela Vaida, după ce a decis să se mute la casă

Mirela Vaida şi soţul său s-au mutat chiar în Vinerea Mare, înainte de Paşte. Chiar dacă îşi doreau enorm să se mute, în sfârşit, în casa mult visată, lucruruile nu au stat uşor pentru că toată treaba cu mutatul a fost destul de dificiă. Unde mai puneţi că Mirela Vaida nu a fost ajutată de nimeni din familie, toată lumea fiind la casa ei, în aşteptarea Paştelui, astfel că simpatica vedetă a fost nevoită să se descurce alături de soţul său.

Chiar dacă nu a fost uşor, Mirela Vaida este o femeie ambiţioasă şi a reuşit, bineînţeles, să facă faţă cu brio, iar, acum, când lucrurile s-au liniştit, Mirela Vaida a povestit pe blog întreaga experinţă cu mutatul în casă nouă.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro