Mirela Vaida, enervată la culme, după ce a aflat că riscă să piardă indemnizația: "Lasă mamele să muncească"

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida, enervată la culme, după ce a aflat că riscă să piardă indemnizația: "Lasă mamele să muncească" © Instagram

Mirela Vaida a avut un mesaj tranșant pentru aleșii poporului, după ce a aflat că riscă să piardă îndemnizația de creștere a copiiilor, dacă are și alte venituri în acest timp.

Mirela Vaida a fost foc și pară, postând un mesaj ce a adunat rapid sute de reacții ale internauților care se află în aceeași situație. Mirela Vaida a născut în urmă cu o lună al treilea copil și se declară nemulțumită de faptul că nu poate munci în timp ce primește indemnizație pentru creșterea copiilor din partea satului.

"Statule, lasă mamele să muncească și să câștige bani, chiar dacă primesc indemnizație de creștere a copilului! Văd că tot cauți soluții să sporești natalitatea!! Îți spun eu, mama a 3 copii mici, dintre care ultimul are 4 săptămâni, că nu mă ajuți deloc! De ce? Pentru că mă ameninți că îmi iei indemnizația aia, și așa foarte mică în raport cu cât am cotizat eu la stat în ultimii ani, dacă accept cumva să cant la un eveniment privat, să prezint un spectacol sau o emisiune ori să joc la teatru! Nu am voie nici să postez o reclamă la un produs comercial pe conturile mele de social media, pentru că nu pot încasa bani. Așa că stau acasă. Și tu pierzi, și eu pierd! Pentru ce? Da-mi indemnizația care mi se cuvine dar lasă-mă să și muncesc în timpul asta! Eu plătesc impozit pe venituri, deci tu câștigi!  (...) Mamele, chiar dacă au de crescut copii, nu-și pierd calitatea profesională! Unele chiar vor și pot să muncească, fără să le pui mereu să aleagă!! Fii prietenul lor, nu dușman!!", a scris Mirela Vaida, pe Facebook. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro