Misha, „baricadată” în casă. Ce sfat le cere cântăreața fanilor

+3 click pentru
galerie

Misha, „baricadată” în casă. Ce sfat le cere cântăreața fanilor © Instagram

Virusul ucigaș din China a determinat mulți oameni să se închidă în case. Printre vedetele de la noi, și Misha a ales această variantă, ca metodă de precauție. Iată ce sfat le-a cerut artista admiratorilor, în plină pandemie de coronavirus!

Misha este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Cum nu mai poate fi prezente la evenimente din cauza pandemiei de coronavirus, frumoasa artistă continuă să țină legătura cu fanii săi pe rețelele de socializare, fiind și mai activă în mediul virtual. De curând, vedeta le-a povestit acestora că a ales să se auto-izoleze pentru a-și ști familia în siguranță.

În urma acestei decizii, cântăreața a cunoscut deja primele semne ale plictiselii, drept urmare le-a cerut sfatul internauților, întrebându-i despre cum și-ar putea petrece timpul pentru a trece mai repede, între patru pereți.

Misha a denumit această perioadă, în mod ironic, „vacanță” și le-a mărturisit admiratorilor că și-o va petrece vizionând diverse filme și citind mai multe cărți, așteptând însă și sugestii din partea acestora.

„Bună dimineața, eu m-am baricadat câteva zile în casă! Niște recomandări de filme, cărți, seriale? 😩 Dacă tot e “vacanță”, a scris Misha pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro