Misha a spus totul despre împăcarea cu Connect-R. Mai formează cei doi un cuplu?

Misha a spus totul despre împăcarea cu Connect-R. Mai formează cei doi un cuplu? © Instagram

Împreună, separat, cine să-i mai înțeleagă. În urmă cu peste un an, Connect-R anunța că se desparte de soția și mama fetiței sale, după cinci ani de mariaj.

Presa a vuit la acele momente, mai ales că cei doi reprezentau unul dintre cele mai apreciate și indiviate cupluri din showbiz, astfel că vestea a venit ca un trăznet pentru fani. Lunile au trecut, iar Connect-R și Misha au început să ofere din ce în ce mai multe semnale că flacăra iubirii lor nu s-a stins complet și sunt la un pas de împăcare. Cei doi au rămas în relații foarte bune și se ocupă împreună de creșterea și educarea micuței Maya, fetița lor.

Au mers împreună în câteva vacanțe peste hotare și s-au afișat împreună la mai multe evenimente pentru fiica lor, iar fanii deja au început să facă speculații cu privire la marea împăcare. Concret, cei doi nu au confirmat niciodată că ar fi reluat legăturile amoroase, dar au spus mereu că sunt foarte buni prieteni și lucrează ca o echipă. 

"Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi", a Misha, potrivit click.ro.

Și-a anunțat divorțul pe Facebook

Connect-R a dat vestea divorțului de Misha și pe pagina de Facebook, însă un paragraf din mesaj era complet schimbat: "Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru". În mesajul de pe Instagram, Connect-R a scris un an și trei săptămâni, atunci când a făcut referire la divorțul de Misha.


facebook whatsapp twitter pinterest