Misha şi Connect-R au spus lucrurilor pe nume! Formează sau nu, din nou, un cuplu?

+2 click pentru
galerie

Misha şi Connect-R au spus lucrurilor pe nume! Formează sau nu, din nou, un cuplu? © captură video

De când s-au separat pe cale legală, presa şi fanii i-au tot împăcat pe Misha şi Connect-R! Zvonuri, fel de fel de imagini care stăteau loc de "dovezi", dar pare-se că adevărul este altul. Misha şi Connect-R au apărut împreună la TV şi au spus lucrurilor pe nume!

În anul 2017, Misha şi Connect-R au decis să meargă pe drumuri separate şi au divorţat. Cu toate acestea, au continuat să-şi crească fetiţa împreună, au plecat în vacanţe, au sărbătorit evenimentele importante din viaţa lor unul lângă celălalt şi câte şi mai câte!

Aşa că, toţi admiratorii lor au început să creadă că cei doi şi-au acordat o nouă şansă. Cine i-ar putea condamna? Mai mult, cei doi au şi lansat o piesă împreună!

Doar că, asta nu înseamnă că s-au împăcat. Şi... chiar nu s-au împăcat! Invitaţi în platoul unei emisiuni tv, Misha şi Connect-R au ţinut să lămurească această situaţie.

Persoana care a început dezvăluirile a fost chiar Misha. Vedeta a precizat, în direct, că "nu suntem un cuplu în momentul de faţă, dar de la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta".

Şi nici măcar nu s-au gândit la împăcare! Sau cel puţin, asta au spus tuturor!

"Momentan nu (n.r. nu ne-am gândit să ne împăcăm). Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine", a mai spus Misha.

Connect-R a confirmat cele spuse de mama fetiţei sale şi a specificat că "fericirea şi nefericirea ţin de tine personal... E ok, suntem oameni maturi, avem un copil de crescut, colaborăm foarte bine şi pe plan muzical".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro