FOTO / Misha, transformare spectaculoasă după divorțul de Connect-R! Părul creț și brunet o schimbă total

+3 click pentru
galerie

FOTO / Misha, transformare spectaculoasă după divorțul de Connect-R! Părul creț și brunet o schimbă total © Instagram

De când a făcut public divorțul de Connect-R, Misha s-a transformat total! S-a ras în cap, iar acum orice look care îi trece prin minte poate deveni realitate.

Misha este o femeie schimbată, atât fizic cât și spiritual. După ce ne-a obișnuit cu părul bălai, sub diverse forme, a încercat, recent, ceva mai îndrăzneț.

Vedeta a adoptat un look inedit pentru ea: păr creț și brunet, care îi stă de minune.

Cum a reușit Misha să treacă peste divorțul de Connect-R

După mai mulți ani în care au format un cuplu frumos și au adus pe lume o fetiță, Misha și Connect-R s-au despărțit. Cu toate acestea, fosta soție a artistului susține că au rămas în relații extrem de bune și chiar au activități comune, de dragul fetiței lor.

„E foarte pasionată de shopping și de make-up, deci mi-a distrus toate trusele, toate rujurile. De curând i-am cumpărat pentru copii, să nu mai umble cu ale mele.

Și înainte, eu stăteam cel mai mult cu ea, așa că pntru mine nu a fost o schimbare atât de wow și nici pentru Maya. Oricum ei petrec foarte mult timp împreună, în măsura în care poate și tatăl său. Am așa mici intervale de ore în care pot să stau și eu liniștită. Se văd la câteva zile.

În ultimul timp nu am mai apucat să ieșim împreună. Suntem în relații bune, suntem prieteni, mai ales pentru Maya. Nu este exlcus să ieșim cu Maya la un film, au fost dăți în care am ieșit împreună.

Fără experiențele pe care le-am avut în 2018 nu cred că aș fi reușit să fac atâtea lucruri. Dacă nu aș fi avut parte de o experiență de genul acesta, nu aș fi fost omul care sunt acum. Te schimbă foarte mult, te face mai puternic. Maya nu a simțit trecerea asta, tatăl ei oricum avea programul foarte încărcat și nu petreceau atâta timp împreună, nu a fost o schimbare destul de mare. Oricum se văd la câteva zile,” a povestit Misha, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro