Miss Irina şi Raffa, scandal la început de iubire! "Lăsăm trecutul în spate". VIDEO

+2 click pentru
galerie

Miss Irina şi Raffa, scandal la început de iubire! "Lăsăm trecutul în spate" © captura video

Nici nu au început bine relația că, Miss Irina şi celebrul Raffaello au intrat deja într-un scandal care crează foarte multă tensiune între ei! Miss Irina își pune multe întrebări legate de fidelitatea și seriozitatea lui Raffaello. 

Asta după ce fosta lui iubită, regina fitnessului l-a acuzat că el niciodată nu s-a despărțit de ea! Ei bine, azi, Raffaello vrea să o lămurească pe Irina şi să-i răspundă la toate întrebările, cât de sincer ştie el. Jurnaliștii de la Acces Direct au primit de la Alexandra un filmuleț care va arunca totul în aer.

Cel mai nou cuplu monden stă pe un butoi de pulbere Raffaello a trădat-o pe Miss Irina? Regina fitnessului i-a pregătit Don Juan-ului Raffa lovitura fatală.

"Raffaello, nu ştii cu cine te-ai pus! Ai emoții, nici măcar nu ai curaj să te uiți în ochii mei.", a spus Alexandra, fosta iubită a lui Raffa.  

Alexandra l-a surprins pe fostul ei, iar miss Irina a reacțuionat imediat, după ce Raffa i-a adus o roabă de trandafiri, în direct la Acces Direct. 

"Am început puţin cu stângul, dar o să fie ok. Am vrut să îţi fac un cadou. Am doar trei cuvinte, lăsăm trecutul în spate.",  a declarat Raffa. 

"Nu am trăit aşa moment de mult. Ai făcut ceva de ai venit aşa? Îți spun după dacă îmi place surpriza sau nu. Ești tu atât de binevoitoare încât să mă avertizezi în privința lui sau e doar o obsesie.", a spus și miss Irina

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro