VIDEO / Moartea fiului l-a transformat complet. Câte pachete de ţigări a ajuns să fumeze Nelu Ploieşteanu, în fiecare zi

+3 click pentru
galerie

Nelu Ploieşteanu, un bărbat puternic şi un artist desăvârşit © Facebook

Nelu Ploieşteanu trece prin clipe grele după ce şi-a pierdut copilul. Artistului îi este greu să vorbească la trecut despre Mihăiţă, însă ştie că el este bine acum şi acesta este singurul gând care îl mai alină. Pierderea fiului l-a transformat complet, însă, pe Nelu Ploieşteanu. Artistul ştie că trebuie să rămână tare pentru familie şi pentru fetele sale, astfel că face eforturi să nu le arate suferinţa.

Chiar dacă sufletul său este trist, Nelu Ploieşteanu încearcă să nu arate asta şi să-şi înece amarul în micile plăceri ale vieţii. Chiar dacă sunt destul de nocive, iar sănătatea îi este afectată, Nelu Ploieşteanu îşi găseşte alinarea, să spunem aşa, în viciul său, ţigările. Un viciu destul de puternic, însă pentru că artistul a ajuns să fumeze trei pachete de ţigări pe zi. Dacă în urmă cu câţiva ani, când starea fiului său era una mai bună, fuma un pachet pe zi, astăzi, Nelu Ploieşteanu fumează trei pachete pe zi aşa cum a povestit la "Star Matinal" de la Antena Stars.

"Am avut probleme cu inimioara, dar asta în urmă cu şapte, opt ani. Nu am ţinut niciun regim, fumez trei pachete de ţigări şi uite că Dumnezeu mă mai ţine încă pe pământ", a spus Nelu Ploieşteanu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro