Moment important pentru Oana Lis. Vedeta a făcut pasul pe care și l-a dorit dintotdeauna

+3 click pentru
galerie

Moment important pentru Oana Lis. Vedeta a făcut pasul pe care și l-a dorit dintotdeauna © arhiva

Cu toate că încă nu a reușit să dea naștere unui copil, Oana Lis se poate considera o femeie împlinită pe plan profesional. Soția lui Viorel Lis a finalizat cursul de consilier în dezvoltate persoanală și acum este cea mai fericită.

Oana Lis a știut de fiecare dată să privească partea plină a paharului și mereu a trecut cu zâmbetul pe buze peste toate momentele mai puțin plăcute din viața ei. Chiar dacă își dorește foarte mult un copil, soția lui Viorel Lis speră ca o minune să se întâmple în viața ei, însă până atunci se asigură e împlinită pe plan profesional.

Soția fostului primar al Bucureștiului a mai trecut un prag în cariera sa, iar de acum se poate considera un consilier de dezvoltate persoanală cu acte în regulă. Aceasta a absolvit cursul pentru care s-a pregătit o bună perioadă și este tare mândră de acest lucru. Oana Lis a ținut să împărtășească cu fanii de pe facebook momentul la care a visat de mult timp:

”Încă un pas în evoluția mea persoanală! Am finalizat cursul și mi-am luat diplomă de Consilier dezvoltare personală! Întăi lucrezi cu tine sa devii cea mai buna versiune a ta(să fii într-o stare de iubire, acceptare, iertare, asumare) și apoi ești pregătită sa lucrezi cu ceilalți!❤️😊🤗🤗🤗”, le-a spus vedeta prietenilor săi virtuali. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro